افتتاحیه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی تقی آباد

همزمان با آغاز چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و دهه مبارک فجر مرکز خدمات جامع سلامت روستایی تقی آباد از مراکز تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلات ، با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد .

OPENING KALAT TAGHIABAD

این مراسم با حضور جناب آقای دکتر حسینی ( معاون سیاسی اجتماعی امنیتی استانداری خراسان رضوی ) ، جناب آقای دکتر موسوی تبار ( فرماندار شهرستان کلات ) ، جناب آقای دکتر جوان ( مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلات ) و جمعی از روسای ادارت و نهادهای شهرستان کلات در تاریخ 1396/11/17 برگزار شد .

در این مراسم آقای دکتر جوان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اذعان داشتند خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی بخش ابتدایی و آغازین مراقبتهای بهداشتی -درمانی است که در صورت انجام و اهمیت دادن مردم به مراقبتها می توانیم شاهد جلوگیری از بسیاری از بیماری ها و نهایتا کاهش بار بیماری ها شد و در ادامه در خصوص پروژه توضیحاتی ارائه نموند که مرکز خدمات جامع سلامت روستایی تقی آباد با مساحت 525 متر مربع و با مبلغی بالغ بر هفت میلیارد و هفتصد میلیون ریال می باشد.
در ادامه فرماندارمحترم شهرستان نیز از تمامی مجموعه علوم پزشکی که در ساخت این مجموعه یاری نمودند تشکر نمودند.
در پایان از بهورزان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی تقی آباد تقدیر و تشکر به عمل آمد .

OPENING KALAT TAGHIABAD

افتتاحیه