رعایت الگوی غذایی سالم در شرایط عادی لازمه برخورداری از سلامت است،ولی در بحران هایی مانند کرونا ،تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از مهم ترین اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی وحفظ سلامت محسوب می شود.افراد مبتلا به بیماری های غیرواگیر از جمله بیماری های قلبی-عروقی،کبدی،پرفشاری خون،دیابت ،آسم ومشکلات تنفسی بیماری های سرطانی ومبتلایان به اضافه وزن وچاقی بیشتر مستعد ابتلا به کرونا هستند.
به همین دلیل لازم است در شرایط فعلی بحران کرونا،به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن وپیشگیری از ابتلا به کووید19 توجه ویژه ای به نحوه تغذیه مبذول شود.از سوی دیگر ماندن درخانه برای پیشگیری از ابتلا ویا انتقال ویروس کرونا می تواند فرصت خوبی برای اصلاح عادات غذایی نادرست ویادگیری الگوی غذایی سالم باشد.به این ترتیب می توان تهدید را به فرصت تبدیل کرد.
بسیج ملی تغذیه با کرونا(15-30 دی ماه)
تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا
واحد تغذیه شبکه بهداشت ودرمان کلات

